STIR-FRIED PORTABERLLO'S MET NOODLES
Niveau: Eenvoudig
Land van herkomst: Korea
Gang: Hoofdgerecht
Hoeveelheid: 6 personen
Tijd: 30 minuten
Ingrediënten:
- 75 ml olijfolie
- 3 eieren, licht geklutst
- 1 grote ui, in dunne halve ringen
- 150 gram groene asperges, grof gehakt
- 3 gegrilde soja-balsamico portabello, in plakken gesneden
- 150 gram Romeinse sla
- 300 gram gare Udon noodles
- 120 ml kokosmelk
- 120 ml Korean Pesto

Bereiding:
- Verhit een wok op hoog vuur tot hij gloeiend heet is en voeg de olie toe.
- Giet de eieren rechtstreeks in de hete olie. Roer constant door tot de eieren licht beginnen te stollen.
- Voeg de halve uienringen toe en wok ze 1 minuut mee.
- Voeg de asperges, portabello's en sla toe en roer bak 2 a 3 minuten tot alle groenten zacht zijn.
- Meng de kokosmelk met de Korean pesto.
- Voeg de gare Udon noodles samen met het kokosmelkmengsel toe. Roer alles goed door en laat 2 minuten zachtjes koken tot de saus wat gereduceerd is.
- Dien op op voorverwarmde borden en bestrooi eventueel met wat korianderblaadjes en/of lente-uiringetjes.
맛있게 드세요!
mas-issge deuseyo!
