BBQ CURSUSSEN

Ruim aanbod en Maatwerk!

Altijd al eens graag Pulled Pork, Porchetta of Dry-Aged vlees willen bereiden als een echte Pitmaster? Of wat dacht je van vis, boter of kaas roken? Wij hebben een ruim aanbod aan kant-en-klare cursussen. Er staan er zelfs al een aantal klaar op datum, maar je kunt ook zelf een datum inplannen. Zelfs de inhoud van de cursus kun je zelf samenstellen of laten aanpassen aan jouw budget. Er is heel veel mogelijk!

Workshop: Japan koken

Japanse BBQ cursus

🔥 Cursus: Japanse BBQ

Zaterdag 29 november 2025: 15:00 - 19:00 uur

🔥 Japanse BBQ Cursus – Grillen op de Shichirin  🔥
Beleef de magie van de Japanse BBQ! Op
zaterdag 29 november 2025 nemen we je mee op een culinaire reis naar Japan, waar grillen tot een kunstvorm is verheven.

We werken met de shichirin, de traditionele Japanse tafelbarbecue. Je leert hoe je perfecte yakitori grilt, hoe je authentieke marinades en smaakvolle sauzen maakt, en hoe subtiele houtskoolaroma’s je gerechten naar een hoger niveau tillen.

De groep is klein (maximaal 4 deelnemers), zodat er volop aandacht is en je zelf echt aan de slag kunt. Verwacht een middag vol geur, smaak en inspiratie – een unieke BBQ-ervaring die je thuis meteen kunt herhalen.

🕒 Tijd: 15:00 – 19:00 uur
💰 Kosten:
€65,- p.p.
📅 Inschrijven kan vanaf nu – wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!


Maatwerk is in overleg mogelijk!



Inschrijven: Japanse BBQ: 29 november 2025

Frango Piri BBQ cursus

Cursus: Frango Piri-Piri

Frango (kip) Piri-Piri behoord tot het cultureel erfgoed van de Portugese keuken. Alleen in Nederland wil het maar niet lukken op de perfect Frango Piri-Piri op je bord te krijgen. Daar komt nu verandering in, want wij bieden de ultieme Frango Piri-Piri.


Data: op verzoek

Aantal deelnemers: 4

Tijdsduur: 2 - 3 uur

Kosten: €65- p.p. incl. wijn, bier en frisdrank

Accommodatie: binnen & buiten


Maatwerk is in overleg mogelijk!

Inschrijven: Frango Piri-Piri Zaterdag 2 augustus 2025 (Vol!)

Cursus: Italiaanse BBQ

Samen met een professionele chef een heerlijk Italiaans 4-gangen diner samenstellen, bereiden en eten. Heerlijk aan de slag met verse Italiaanse ingrediënten, pasta's, bruchetta's en een prachtige porchetta aan het spit roosteren. Natuurlijk mag een Italiaanse wijn en/of biertje niet ontbreken.



Data: op verzoek

Aantal deelnemers: 4

Tijdsduur: 4 - 5 uur

Kosten: €85- p.p.

Accommodatie: binnen & buiten


Maatwerk is in overleg mogelijk!


Cursus: Warm en Koud Roken

In deze cursus leer je de basistechnieken van het roken op een Kamado. We behandelen, pekelen, kruiden, inrichten, warm & koud roken, uitwasemen van bijvoorbeeld vlees, vis, kaas, boter, knoflook, ei ect.



Data: op verzoek

Aantal deelnemers: 4

Tijdsduur: 4 - 5 uur

Kosten: €85- p.p.

Accommodatie: binnen & buiten


Maatwerk is in overleg mogelijk!


Cursus: Homemade Hamburgers

Zelf je vlees uitzoeken, vermalen, kneden en grillen tot je favoriete hamburger. De lekkerste hamburgers en broodjes maak je zelf. Die eerste bite is goud waard. Schrijf je snel in.


Data: zaterdag 19 april 2025

Aanvang: 13:00 uur

Aantal deelnemers: 4

Tijdsduur: 4 uur

Kosten: €60- p.p.

Accommodatie: binnen & buiten


Maatwerk is in overleg mogelijk!

Cursus: Pulled Pork

Altijd al eens je eigen Pulled Pork willen bereiden op je BBQ? Onderleiding van een ervaren Pitmaster ga je de lekkerste Pulled Pork bereiden. En natuurlijk eten. En eventuele leftovers neem je natuurlijk gewoon mee naar huis.


Data: op verzoek

Aantal deelnemers: 4

Tijdsduur: 5 - 6 uur

Kosten: €95- p.p.

Accommodatie: binnen & buiten


Maatwerk is in overleg mogelijk!


© Kamran Aydinov

Cursus: Rookworst maken

Ook zo gek op die ouwerwetse rookworst van de Hema. Wij maken hem in deze 2-daagse avondcursus samen nog lekkerder. Geheel aangepast aan je eigen voorkeuren ga je je eigen rookworsten maken.


Data: 31 jan + 1 febr

Aanvang: 19:00 uur

Aantal deelnemers: 4

Tijdsduur: 4 - 5 uur (verdeeld over 2 dagen)

Kosten: €65- p.p.

Accommodatie: binnen & buiten


Maatwerk is in overleg mogelijk!



Neem contact met ons op over de BBQ cursussen: